Fans van Enrique Iglesias zullen het concert van hun idool in Tijuana niet snel vergeten. De Spaanse zanger raakte tijdens het concert in de Mexicaanse stad flink gewond aan zijn vingers nadat hij geraakt werd door een drone.

"Tijdens de shows maakt een drone beelden van het publiek en soms pakt Enrique de drone uit de lucht om het publiek te kunnen laten zien wat hij ziet", laat een woordvoerder weten. "Dit keer is er iets misgegaan, hij heeft een ongeluk gehad."

Op foto's van het concert in Tijuana is te zien dat het het shirt van Enrique is bebloed en dat hij verband om zijn vingers heeft gewikkeld. De 40-jarige zanger was pas 50 minuten bezig aan de show en zong zijn hit 'Escape' toen het ongeluk gebeurde.

Verplegers adviseerden de popster zijn concert te stoppen, maar daar wilde Enrique niets van weten. "Hij besloot nog een halfuur door te gaan, terwijl hij doorbloedde tijdens de show.

Uiteindelijk stopte Enrique de show en werd hij niet naar een ziekenhuis, maar het vliegveld vervoerd: "Hij is toen op een vliegtuig naar Los Angeles gezet waar hij door een specialist is geholpen."

Wij lijstten nog enkele ongelukjes op het podium op:

Harry Styles geraakt door schoen

Tijdens een concert van One Direction in Glasgow werd Harry Styles door een fan geraakt met een schoen in zijn edele delen. Harry bleef enkele minuten op het podium liggen van de pijn.


P!nk vliegt van het podium

Tijdens haar Funhouse-tournee vloog P!nk met kabels over het publiek. In Nürnberg ging er plots iets fout waardoor de zangeres gekatapulteerd werd naar de grond, naast het podium. De zangeres had zich duidelijk veel zeer gedaan en moest het concert zelfs afsluiten.

Beyoncé zit vast in blazer

Het concert in Montréal van MIss Carter is ook eentje dat zeker zal bijblijven. Tijdens het nummer Halo geraakte Beyoncé met haar haar vast in een aircosysteem. Ze moest er verschillende mensen bijhalen om haar te 'bevrijden'. Sterk als ze is, zong Beyoncé het nummer feilloos verder.


Madonna valt op podium

Één van de grootste podiummissers van het voorbije jaar is toch wel de val van Madonna op de BRIT-awards. Ze werd van het podium getrokken via haar cape en viel enkele treden naar beneden.

Katy Perry geraakt niet meer recht

Misschien wel de grappigste van het lijstje, Katy Perry schuift uit op podium. De minuut nadien probeert Katy met alle macht recht te staan maar tevergeefs, ze blijft steeds uitschuiven.