Joepie! Er komt binnenkort een langspeelfilm van 'W817' in de bioscoop. Dat verklapt acteur Danny Timmermans (Tom Derijcke in W817) de podcast "Akkerdjie!". Die kan je hier beluisteren.

Het wordt een vervolg op de reeks, maar dan 20 jaar later. "We gaan niet plots doen alsof er niets gebeurd is terwijl we er allemaal een stuk ouder uitzien", zegt Timmermans.

Er deden al een tijdje geruchten de ronde over een mogelijke terugkeer van 'W817' en nu is dat dus officieel. Binnenkort schitteren Zoë, Steve, Tom, Akke, Birgit, Carlo en Jasmijn op het witte doek.

Het begon allemaal toen de ‘W817’-acteurs nog eens samen op het podium stonden om het 20-jarige bestaan van Ketnet te vieren in het Antwerpse Sportpaleis, dat toen omgedoopt werd tot Sportpladijs. Door die reünie kreeg de cast zin in meer. "Het idee is ontstaan toen we vorig jaar voor 20 jaar Ketnet samen mochten optreden in het Sportpaleis. Dat was een fantastische belevenis. De acteurs zagen elkaar plots terug en die energiegolf van een zaal van 18.000 mensen, dat is geweldig", vertelt Danny Timmermans nog.