Na dinsdag 22 maart ontstaan er in heel België (en de wereld) acties om te tonen dat we niet klein te krijgen zijn. Zo kwamen we ondertussen in Brussel op straat, kleurden monumenten zwart-geel-rood en hielden we deze middag om 12u samen één minuut stilte om de slachtoffers te herdenken.

Nu is er ook een Facebook-evenement ontstaan waarin mensen oproepen om samen om op woensdag 23 maart 19u een kaarsje te laten branden aan elke voordeur in Vlaanderen. Een kaarsje om zo terug licht te brengen in deze duisternis.

Laat dus zeker via dit Facebook-event weten of jij ook om 19u een kaarsje aan je voordeur zal laten branden.

Let's Burn a Candle!

Bij de beschrijving van het Facebook-event lezen we het volgende:

Na wat er allemaal gaande is in de wereld en het nu heel kortbij ons allen treft, wit, geel, bruin, zwart, kreupel, gezond, atheïst, gelovigen enz enz....

We gaan met z'n allen om 19.00u een kaarsje branden voor te laten zien da we nog altijd aan hetzelfde eind trekken ook al willen de terroristen ons opscheuren en haat en angst verspreiden, laat zien dat we geen haat dragen laat zien da we niet in angst leven, laat zien da we 1 front vormen.

Dus plaats deze avond om 19.00u kaarsjes voor uw deur en sla een klapke mee uw buren .... Laat voelen da we nog op mekander kunnen rekenen en steunen!!

LETS MAKE SOME LIGHT IN THESE DARK DAYS!!