Het overlijden van de Zweedse top-dj Avicii, op amper 28-jarige leeftijd, is de voorbije dagen gepaard gegaan met tal van steunbetuigingen, hommages en lieve woorden. Dat is de familie van Tim Bergling niet ontgaan.

De familie heeft nu een verklaring geschreven die bezorgd werd aan het Amerikaanse tijdschrift Variety. Daarin bedanken zijn ouders iedereen die Tim Bergling de afgelopen dagen heeft herdacht.

“We bedanken iedereen voor de steun en de lieve woorden voor en over onze zoon en broer. We zijn zo ontzettend dankbaar voor iedereen die van de muziek van Tim hield en mooie herinneringen heeft aan zijn liedjes”, zegt de familie.

“Bedankt voor alle initiatieven die genomen zijn om Tim te eren, met publieke samenkomsten, kerkklokken die zijn muziek spelen, eerbetonen op het Coachella-festival en momenten van stilte in heel de wereld. We zijn ook dankbaar voor de privacy die we gekregen hebben tijdens deze moeilijke periode. Onze wens is dat het zo blijft. Met liefde, de familie van Tim Bergling.”

Het hele statement lees je hier