Je moet écht een grote P!nk-fan zijn als je naar haar optreden gaat terwijl je 9 maanden zwanger bent. Uiteraard hééft P!nk wel van die MEGA fans. 

P!nk trad gisteren op in Liverpool en opende met 'Get This Party Started', en terwijl ze dat nummer zong, kreeg één van haar fans weeën. Hulpverleners van het stadion hielpen de vrouw bevallen. De baby kwam ter wereld in het eerstehulp-lokaal van het stadion. Het kindje nam 'let's get this party started' dus wel heel letterlijk! 😆

Twee van de hulpverleners, John en Dani, moesten zichzelf een weg banen door al het volk richting Denise, de mama. Hij vertelt dat ze geen tijd hadden om haar naar een ziekenhuis te brengen of haar nog enige verdoving toe te dienen. Ze hadden geen materiaal op een bed na. John zegt: "Dit gebeurt niet erg vaak en ik heb nooit een baby ter wereld laten komen in het Anfield-stadium. Wanneer zaken goed uitdraaien, geeft dat altijd een fijn gevoel." 

De kersverse mama, die haar kindje dan maar 'Dolly Pink' noemde, grapte: "Ik ben nog steeds in shock. Ik ben wel een beetje droef dat ik het concert niet gemist heb." 

P!nk postte het gekke nieuws ook op haar eigen Instagram: