Quizzers in Vlaanderen, opgelet! Binnenkort is het elke dag verzamelen geblazen in de Q-app voor de allereerste live quiz van Vlaanderen. Wij zoeken mensen die als allereerste spelers ooit samen met Vincent Fierens Qwistet willen testen.

QWIS- WAT?

Een live online videoquiz waar jullie gratis aan kunnen meedoen via de Q-app. Dat is Qwistet, meteen de eerste quiz van zijn soort in Vlaanderen. Het concept is simpel: Vincent Fierens heeft elke weekdag een prijzenpot van 500 euro en vuurt telkens 10 meerkeuzevragen af op iedereen die meedoet. Het prijzengeld wordt verdeeld onder de quizzers die alle 10 vragen van de dag juist hebben. Iedereen die zijn kans wil wagen, kan vanaf eind oktober elke weekdag tijdens zijn of haar middagpauze om 12.30 inloggen in de Q-app op een smartphone of tablet en de vragen beantwoorden. 

TESTERS GEZOCHT!

Wij zoeken nu mensen die samen met Fierens Qwistet willen testen nog voor het grote publiek mee kan spelen. Dus schrijf je hieronder snel in en wees een van de eersten ooit die Qwistet speelden!

DOWNLOAD NU ALVAST DE Q-APP!

Meespelen kan enkel via de Q-app op je smartphone of tablet. Hier vind je alle info over onze app terug!

Bekijk hier het volledige wedstrijdreglement!