YES WAY! Op vrijdag 22 juli maakt Ed Sheeran zijn opwachting in Brussel voor zijn Europese ‘+ - = ÷ x’-tour maar jullie hoeven niet tot dan te wachten om hem aan het werk te zien. Op dinsdag 5 oktober komt onze favoriete rossekop naar Q voor een intiem optreden in The Qube! Daar zullen zowel zijn bekendste hits - denk maar aan 'Shape Of You' en 'Perfect' - als nieuwe nummers zoals 'Bad Habits' de revue passeren. Het optreden gaat door in Amsterdam, we voorzien uiteraard een bus vanuit Vilvoorde! 

Hoe winnen?

Luisteraars kunnen vanaf maandag 27 september tot en met maandag 4 oktober een week lang elke dag exclusieve duotickets bemachtigen door te luisteren naar Qmusic. Daar worden tickets weggegeven in de verschillende radioprogramma’s tussen 6u en 19u.

Als je een volledig liedje van Ed Sheeran hoort op de radio, moet je zo snel mogelijk ‘Ed Sheeran’ sturen via de Q-app. De 20ste die stuurt, wint een felbegeerd duoticket voor het optreden. Ook via de socials van Qmusic kan je een ticket voor jou en een +1 winnen.

Covid safe!

Uiteraard vindt dit optreden geheel volgens de geldende corona-maatregelen plaats. Om alles goed te laten verlopen, willen we je vragen vooraf deze informatie goed te lezen.

Verdere informatie over Ed Sheeran in The Qube wordt op een later moment bekend gemaakt.

Ontdek hier het wedstrijdreglement.