Hardwell is opnieuw verkozen tot de beste dj van de wereld. De 26-jarige Nederlander Robbert van de Corput, zoals hij in het echt heet, staat net als in 2013 bovenaan in de jaarlijkse DJ Mag Top 100. Onze Willebroekse dj's Dimitri Vegas & Like Mike bezetten voor 't eerst de tweede plaats (ze stonden vorig jaar nog op nummer 6), gevolgd door (opnieuw een Nederlander) Armin van Buuren op 3. Dat nieuws is zaterdagnacht bekendgemaakt tijdens het Amsterdam Music Festival in de ArenA.

Dimitri Vegas & Like Mike komen hun tweede plaats maandagochtend vieren in onze studio bij Ornelis & Vancoillie tussen 6u en 9u.

Het was niet helemaal een verrassing dat Hardwell op 1 staat, want eerder deze week lekte de DJ Mag Top 100 al uit. Maar het was niet zeker of de uitgelekte rangorde ook echt de definitieve lijst zou zijn.

De grootste stijger naar de top is Martin Garrix (alweer een Nederlander!). De 18-jarige dj die je kent van zijn hit Animals stijgt van nummer 40 in 2013 naar de 4e plek in de Top 100.

Naast Dimitri Vegas & Like Mike staan er nog Belgen in de lijst: Coone (nummer 48), Yves V (nummer 55 en voor 't eerst in de lijst) en WOLFPACK (nummer 84 en ook nieuw in de lijst).

Top 10 van de DJ Mag

Dit is de nieuwe top 10 volgens de DJ Mag Top 100 (2014):
1. Hardwell
2. Dimitri Vegas & Like Mike
3. Armin van Buuren
4. Martin Garrix
5. Tiësto
6. Avicii
7. David Guetta
8. Nicky Romero
9. Skrillex
10. Steve Aoki