Harry Styles doet menig meisjes- en vrouwenhart sneller slaan. Bij Wim kan je tickets winnen om hem met de populaire boysband One Direction aan het werk te zien. Maar met Harry in de koffer duiken, is voortaan Mission Impossible. Hij is sinds kort lid geworden van Kabbalah, een celebrity-religie waar ook Madonna, Ashton Kutcher, Britney Spears en Paris Hilton deel van uitmaken. Een insider zegt dat Kabbalah Harry de kracht geeft om seks een tijdje af te zweren want “zijn frivole liefdesleven staat een deftige, betekenisvolle relatie in de weg”.

"Harry neemt dit heel ernstig. Hij wil niet meer bekend staan als de kerel die met andere celebrities in bed duikt. Hij heeft zich al eerder voorgenomen een seksstop in te lassen, maar dat is nooit echt gelukt", volgens de insider.

Kabbalah is een Joods systeem dat beweert inzicht te geven in de goddelijke natuur. Typisch zijn de rode touwtjes met een bedeltje die de leden dragen. Styles werd eerder deze maand gespot met zo’n armbandje rond zijn pols.

Zal Harry de drang kunnen weerstaan? Wordt ongetwijfeld vervolgd!