Nu 2020 wel héél dichtbij komt, blikken we even terug naar enkele hoogtepunten van het voorbije decennium! Want we kunnen niet aan een nieuw decennium starten, zonder het vorige deftig uit te zwaaien! ?

Rewind! ⏪


- Misschien wel één van de meeste memorabele video's ooit. Weet je nog toen 'Single Ladies' Wim, Maarten en Kürt hun meest sexy dansmoves boven haalden in 2014? ?


- In 2018 nam Sam De Bruyn iedereen beet verkleed als Justin Bieber voor de actie 'Sam, Heidi of Wim. Met de hulp van de Eline De Munck, de echte chauffeur van Justin Bieber, een Nederlands model dat sprekend op Hailey Baldwin lijkt, de bodyguard van U2 én een eigen tourmanager slaagde Sam De Bruyn erin om een dag lang trending topic te zijn en de wereld te doen geloven dat Bieber op zoek was naar een verlovingsring in Antwerpen. Sorry aan alle fans die dachten dat het Bieber himself was! - Enkele jaren geleden konden we Ed Sheeran nog strikken voor een exclusief Qube-concert. Vandaag de dag verkoopt hij het ene concert na het andere uit en moet je al veel geluk hebben om een ticketje te bemachtigen. Aan zijn lijst met hits komt maar geen einde én hij is uitgeroepen tot artiest van het decennium! Dit moment koesteren we enorm! - Terug naar 2015! Plots kreeg het interview met '5 Seconds of Summer' een hele andere wending... De jongens zullen onze Jolien Roets niet snel vergeten! - In 2018 ging het kinderliedje 'Baby Shark' helemaal viraal op het wereldwijde web. En onze Fierens, die maakte daar zijn eigen prachtige versie van!