Geen enkel geluid is nog veilig. Zoveel is duidelijk.

Donderdagochtend mocht luisteraar Filip zijn geluid voor het eerst laten horen. En dat geluid klonk bij veel luisteraars bekend in de oren.

Bij de vierde poging werd Het Geluid van Filip geraden. Luisteraar Freya wist dat Filip Het Geluid van een automatische handzeeppomp instuurde en wint daarmee € 2.800.

Morgenvroeg spelen Sam & Heidi om 8u20 met een nieuw geluid!

Dit is Het Geluid van luisteraar Filip

Hoe speel je mee?

Elke weekdag kan je Het Geluid, om 8u30, 9u30, 10u30 en 11u30 bij Sam & Heidi en You Make Us Play, proberen te raden en zo naar huis gaan met een flinke som geld.

Hoor je Het Geluid op de radio? Bel dan zo snel mogelijk naar het gratis nummer 0800 9 60 25. De 10e beller mag proberen te raden wat Het Geluid is. In de superronde, om 8u30, mogen de 10e, 11e en 12e beller een gokje wagen.

Hoe kan je winnen?

Als jij kan raden wat Het Geluid is, dan win je het bedrag dat Het Geluid op dat moment waard is. Bij elk fout antwoord wordt Het Geluid € 100 meer waard. Onderaan deze pagina kom je te weten hoeveel Het Geluid momenteel waard is en wat de foute antwoorden tot hiertoe zijn.

Is Het Geluid € 20.000 waard? Dan wint de luisteraar die ons Het Geluid bezorgde dat bedrag.

Lees het volledige wedstrijdreglement.

Is jouw geluid € 20.000 waard?

Ken jij een geluid dat werkelijk niemand kan raden? Stuur het in en misschien verdien je er wel €20.000 mee!

Tips voor een goed geluid

Vaak zijn het de meest banale geluiden die het moeilijkst te raden zijn. Een mes dat je op tafel legt, een stekker die je in het stopcontact steekt… Haast onherkenbaar en toch hoor je het dagelijks.

Ah, en een goed geluid is ook niet te lang. Size does matter, dus!

Stuur je geluid in via de Q-app met vermelding van #hetgeluid

Het eerste Geluid werd niet geraden

Na zes weken hadden jullie Het Geluid van Sofie niet geraden. Sofie pakte daardoor zelf de volle buit: maar liefst € 20.000 gaat - ke-tsjing! - in Sofies pocket!

Het tweede Geluid werd geraden

Luisteraar Pavel raadde Het Geluid van Kelly en won € 12.400. Hij kwam donderdagochtend langs bij Sam & Heidi om zijn cheque in ontvangst te nemen.