Wauw! Jullie zijn allemaal steengoede Geluidherkenners! Het Geluid van luisteraar Bjorn - het vierde Geluid uit de reeks - is geraden!

Na de wel hele korte zoektocht naar Het Geluid van luisteraar Filip, dat al na de vierde poging geraden werd, leek luisteraar Bjorn goed vertrokken op weg naar de 20.000 euro. Maar daar stak luisteraar Eline een stokje voor! Zij spitste de oren en wist wat nu precies Het Geluid van Bjorn was! Ze wint daarmee €4000. Wist jij het ook?


Hoe speel je mee?

Elke weekdag kan je Het Geluid, om 8u30, 9u30, 10u30 en 11u30 bij Sam & Heidi en You Make Us Play, proberen te raden en zo naar huis gaan met een flinke som geld.

Hoor je Het Geluid op de radio? Bel dan zo snel mogelijk naar het gratis nummer 0800 9 60 25. De 10e beller mag proberen te raden wat Het Geluid is. In de superronde, om 8u30, mogen de 10e, 11e en 12e beller een gokje wagen.

Opgelet: vanaf woensdag 23 november spelen we met een nieuw Geluid tot donderdag, 24 november. Daarna gaat Het Geluid even op vakantie tot nà Rode Neuzen Dag!

Hoe kan je winnen?

Als jij kan raden wat Het Geluid is, dan win je het bedrag dat Het Geluid op dat moment waard is. Bij elk fout antwoord wordt Het Geluid € 100 meer waard. Onderaan deze pagina kom je te weten hoeveel Het Geluid momenteel waard is en wat de foute antwoorden tot hiertoe zijn.

Is Het Geluid € 20.000 waard? Dan wint de luisteraar die ons Het Geluid bezorgde dat bedrag.

Lees het volledige wedstrijdreglement.

Is jouw geluid € 20.000 waard?

Ken jij een geluid dat werkelijk niemand kan raden? Stuur het in en misschien verdien je er wel €20.000 mee!

Tips voor een goed geluid

Vaak zijn het de meest banale geluiden die het moeilijkst te raden zijn. Een mes dat je op tafel legt, een stekker die je in het stopcontact steekt… Haast onherkenbaar en toch hoor je het dagelijks.

Ah, en een goed geluid is ook niet te lang. Size does matter, dus!

Stuur je geluid in via de Q-app met vermelding van #hetgeluid

Het eerste Geluid werd niet geraden

Na zes weken hadden jullie Het Geluid van Sofie niet geraden. Sofie pakte daardoor zelf de volle buit: maar liefst € 20.000 gaat - ke-tsjing! - in Sofies pocket!