Wekenlang waren wij in de ban van Het Geluid van Luisteraar Gert maar vandaag, vrijdag 3 november, kwam daar een einde aan!

Thierry uit Lier gokte juist en wist dat het geluid het inklikken van een hangslot was! 

Check hier het bewijsfilmpje!


Het moment was live te zien bij Elias en Sarah tijdens de superronde van Het Geluid:


ZELF MEESPELEN?

Elke weekdag kan je Het Geluid, om 8u30, 9u30, 10u30 en 11u30 bij Sam & Heidi en You Make Us Playproberen te raden en zo naar huis gaan met een flinke som geld.

Hoor je Het Geluid op de radio? Bel dan zo snel mogelijk naar het gratis nummer 0800 9 60 25. De 10e beller mag proberen te raden wat Het Geluid is. In de Superronde, om 8u30, mogen de 10de, 11de en 12de beller een gokje wagen.

HOE KAN JE WINNEN?

Als jij kan raden wat Het Geluid is, dan win je het bedrag dat Het Geluid op dat moment waard is. Bij elk fout antwoord wordt Het Geluid € 100 meer waard. Onderaan deze pagina kom je te weten hoeveel Het Geluid momenteel waard is en wat de foute antwoorden tot hiertoe zijn.

Is Het Geluid € 20.000 waard? Dan wint luisteraar Pieter dat bedrag.

Lees het volledige wedstrijdreglement.

IS JOUW GELUID € 20.000 WAARD?

Ken jij een geluid dat werkelijk niemand kan raden? Stuur het in en misschien verdien je er wel €20.000 mee! Vaak zijn het de meest banale geluiden die het moeilijkst te raden zijn. Een mes dat je op tafel legt, een stekker die je in het stopcontact steekt… Haast onherkenbaar en toch hoor je het dagelijks.

Ah, en een goed geluid is ook niet te lang. Size does matter, dus!

Stuur je geluid in via de Q-app met vermelding van #HetGeluid