BAM! ūüí• Hou je stevig vast want DIT is de grote tv-spot van Vincent Live! Vanaf nu op alle schermen in je buurt! Ontsnappen is onmogelijk! ūüĒ•

Vandaag was er een grote avant-première van de tv-spot in Kinepolis Antwerpen! Vincent, ProductieNils en Paulien van het Nieuws hadden er de rode loper uitgerold en drie uur lang live radio gemaakt. Alles was vlotjes te bewonderen vanop onze site of de Q-App.

Maar 200 lucky luisteraars hadden exclusieve tickets gewonnen voor die evenement! Zij mochten op de rode loper passeren, het inmiddels legendarische trio van dichtbij bewonderen en de spot als allereersten zien op groot scherm, vanuit een comfortabel bioscoopzeteltje, alles erop en eraan, drank en popcorn inbegrepen. Iedereen kreeg ook een leuke goodiebox en in √©√©n van die goodieboxen zat zelfs een nieuwe smartphone verstopt! Alstublieft, dankuwel!

Bedankt om te luisteren, bedankt om te komen. Voor wie er niet bij was of het toevallig gemist heeft (nobody's perfect): hieronder een paar sfeerbeeldjes om na te genieten!

Het trio komt aan bij Kinepolis, strak in het pak! Paulien van het Nieuws draagt de outfit die jullie gisteren voor haar gekozen hadden (het is optie 1 geworden)!


Wie we daar hebben op de rode loper: regisseur Nicolas Caeyers! Merci voor de topspot, Nicolas!


De stuntmannen waren uiteraard ook alle vijf aanwezig. Bedankt voor het ijsglijden in sumopak, het bungeejumpen in een auto, de brandende deathride, het racen met Andy Peelman en het jetpacken op het water! Jullie zijn toppers!

En natuurlijk bedankt aan alle luisteraars die er waren!

Nu gaan de filmsterren rap hun bedje in want het is al bijna 22 uur en ze moeten morgen ook nog show maken en zo. Doei!