De allereerste lijst met hits uit de jaren 2000-2009 zit erop. Jullie hebben de Black Eyed Peas op nummer 1 gestemd met het aanstekelijke I Gotta Feeling. De Top 500 van de Zeroes werd van maandagochtend tot vrijdagavond uitgezonden.

De 10 favoriete Zeroes-hits van de Q-luisteraar:
1. Black Eyed Peas – I Gotta Feeling
2. Coldplay – Viva La Vida
3. Lady Gaga – Poker Face
4. P!nk – Dear Mr. President
5. Beyoncé – Crazy In Love
6. Kings of Leon – Sex On Fire
7. Rihanna – Don’t Stop The Music
8. Amy Winehouse – Rehab
9. Justin Timberlake – Cry Me A River
10. David Guetta & Kelly Rowland – When Love Takes Over

Beyoncé is populairste artiest

Naast hun nummer 1-notering staan de Black Eyed Peas in totaal ook liefst 12 keer in de lijst. P!nk heeft 11 hits in de Top 500, Coldplay en Justin Timberlake staan er 9 keer in. Maar globaal gezien is Beyoncé de populairste artieste uit de Zeroes, met liefst 8 solohits én 5 samen met Destiny’s Child. De Zeroes waren opvallend vrouwelijk want verder zijn Madonna (8), Christina Aguilera (8), Rihanna (7), Nelly Furtado (7) en Britney Spears (6) het meest in de Top 500 gestemd.

Clouseau is de hoogste genoteerde Belgische groep met En Dans op nummer 12. Natalia en Milk Inc. zijn de populairste landgenoten uit de Zeroes met elk 8 liedjes in de lijst.

Bekijk de volledige lijst hier. En heb je al heimwee naar de Top 500 van de Zeroes? Dan kan je hier de cd winnen (en die is vanaf nu ook te koop in de winkel en op iTunes trouwens).