Vreten de coronamaatregelen aan je Teen Spirit? Krijg je Insomnia als je naar de nieuwsberichten luistert en lijkt je eigen living steeds meer op een House of Doom? We got you! Hoog tijd voor een nieuwe soort bubbels én een stevig feestje.

Niet op zaterdag 17 april, maar wel op zaterdag 16 oktober kan je in de Hasseltse Ethias Arena terecht voor een nieuwe editie van I love the 90’s – The party.  

Party like it's 1999

Het collectief vaccineren staat in de startblokken, dus we maken ons sterk dat we dit najaar in staat zullen zijn om onze nieuwe editie uit te rollen. Achter de schermen zijn we ondertussen begonnen met de voorbereidingen. Samen met DJ Ward wordt het opnieuw een party like it’s 1999! Met alleen maar de allergrootste hits uit de jaren negentig, een line-up om u tegen te zeggen en een straffe mix van all things 90's.

We denken – nee, we wéten – dat jullie allemaal heel veel goesting hebben om te komen feesten. Wij gaan daarvoor zorgen. Heb je al tickets gekocht, dan blijven die uiteraard geldig voor de komende editie.

Begin al maar te zoeken naar die kleurrijke Gabber-trainingspakken, de naveltruitjes, de wijde hiphop-jeans, Dr. Martens of Timberland-boots. 

We hopen je te zien op 16 oktober! 

Voor verdere updates over I love the 90's - The party kan je ons blijven volgen via www.ilovethe90s.beFacebook of Instagram.