Acht kandidaten zijn in de tweede liveshow van the Voice van Vlaanderen nog in de running om de titel van The Voice 2019 op hun naam te schrijven. Vanavond betreden de kandidaten het podium met één nummer en geven daarna nog eens het beste van zichzelf in een sing-off met een andere kandidaat van hetzelfde team!

Ibe koos vanavond voor het nummer 'Little Things' van One Direction en 'Your Song' van Elton John en kon daarmee ons én de coaches overtuigen. Bart had mooie woorden voor de 16-jarige zanger: "Ibe, jij bent een popster. Je hebt een attitude. Je zingt op een wonderbaarlijke manier.

Voor Koen was het een moeilijke avond want ook de andere kandidaat in zijn team maakt opnieuw indruk. Wannes ging voluit voor nummers van Sam Smith en Beyoncé. Na een hartverscheurende keuze koos Koen uiteindelijk voor Ibe maar dankzij jullie stemmen mag ook Wannes door

Dit zijn de zes kandidaten die volgende week in de halve finale zitten: Ibe, Wannes, Bram, Margarita, Jazz-Lynn en Fee. We nemen afscheid van Christophe en Petra.

Wie zou jij gekozen hebben als je Koen was en moest kiezen tussen Ibe en Wannes?

De sing-off tussen beide heren: