Een nieuwe vrijdag staat synoniem met... een nieuwe aflevering van The Voice Kids! Wat voor lekkers hebben de kandidaten en de coaches deze week in petto?


Justin schreef zich in voor The Voice Kids om te kijken hoe ver hij zou geraken. Wel, alle vier de coaches zijn het erover eens: hij maakt kans op de overwinning! Met zijn versie van 'Lovely' van Billie Eilish wist hij iedereen voor zich te winnen. 

Het grootste gevecht van het seizoen vond plaats na Justin zijn auditie! 😱 Gers ging zelfs op zijn stoel staan en Laura kroop het podium op om hem te smeken naar hun team te komen! Wat die coaches toch allemaal over hebben om Justins hart te veroveren! Sean kwam met een idee: 'We draaien de stoelen terug om en Justin loopt in stilte naar de stoel van het team waar hij in wil zitten'. En ja hoor: hij koos voor het Team Laura! Wat een aanwinst!Te schattig! 😍 Fie waagt haar kans met 'Hoe Het Danst' van Marco Borsato. Marthe van K3 is zelf superfan maar ook Team Laura wil haar heel graag in het team. Ze kan niet kiezen en doet daarom een spelletje 'iene miene mutte' en kiest uiteindelijk voor K3. Proficiat met jullie nieuwe aanwinst!Ashley koos een nummer van Jade; de winnaar van The Voice Kids 2019. Jade zat zelf in het publiek en deed teken naar Gers dat ze het heel goed vond! Na haar auditie barstte Ashley in tranen uit. Ze veroverde uiteindelijk de harten van Team K3!Femke deed alle coaches omdraaien met haar fantastische popstem! Desondanks dat ze de afgelopen dagen hees geworden was, wist ze haar toch nog door haar auditie te zingen. Chapeau!

Sean zag toekomst in haar maar uiteindelijk wist Laura haar toch te overtuigen om in haar team te komen! Go team popmuziek! 


Voor wie maar geen genoeg krijgt van Femke kan haar exclusieve sessie met Laura hieronder bekijken. Ze coveren samen 'Daddy Lessons' van Beyoncé!