View this post on Instagram
Vandaag is No Diet Day, ik heb vanmorgen tijdens de uitzending even de tijd genomen om mijn zegje te doen. Heel wat luisteraars reageerden hier superlief, maar soms ook hartverscheurend op (bv ‘Ik haat mijn eigen lichaam’). Bij deze deel ik nog eens wat ik toen ongeveer gezegd heb, it might help someone: No Diet Day gaat over je lichaam aanvaarden zoals het is, het gaat om het aanmoedigen van een gezonde levensstijl die hoort bij jouw lichaam, no matter what size of welk gewicht.
Want er is geen ideaal lichaam, er is geen perfect lichaam. Ik denk dat enorm veel vrouwen en mannen hier moeite mee hebben. Ik vind het zelf ook heel moeilijk om mijn lichaam graag te zien hoe het is. Het gaat beter naarmate ik ouder word dus ik hoop dat het alsmaar beter zal gaan in de toekomst. Ik heb geen platte buik, ik heb vet en borsten en billen en cellulitis en het liefst zou ik 10 kilo magerder zijn,  maar dat is niet hoe mijn lichaam gebouwd is. Wat ik wel kan doen is gezond eten en sporten maar ook een keertje vettig eten als ik daar zin in heb, een goed glas wijn drinken als ik daar zin in heb, en vooral mijn eigen lichaam leren accepteren zoals het is.
 Je hoort het vaak, maar wees lief voor je lijf, omarm je mooie kanten. ‘t Is zo cliché: Iedereen ziet er anders uit en 't zou echt supersaai zijn als iedereen er hetzelfde uitzag. En boven alles is het toch echt nog veel belangrijker hoe je andere mensen en jezelf behandelt. Be kind, wees lief, voor anderen én voor jezelf ❤️ (Als je heel graag wilt diëten en afvallen, zeker doen als jou dat gelukkig maakt natuurlijk, you do you!)
A post shared by Inge De Vogelaere (@ingedevogelaere) on


Vandaag is No Diet Day, Inge had het daarover al kort even in de Q-ochtendshow. Heel wat luisteraars reageerden daarop superlief, maar soms ook hartverscheurend op (bv ‘Ik haat mijn eigen lichaam’). Daarom besliste Inge nog eens op haar Instagram te delen wat ze ongeveer gezegd had. 

No Diet Day gaat over je lichaam aanvaarden zoals het is, het gaat om het aanmoedigen van een gezonde levensstijl die hoort bij jouw lichaam, no matter what size of welk gewicht.
Want er is geen ideaal lichaam, er is geen perfect lichaam.

Ik denk dat enorm veel vrouwen en mannen hier moeite mee hebben.
Ik vind het zelf ook heel moeilijk om mijn lichaam graag te zien hoe het is.
Het gaat beter naarmate ik ouder word dus ik hoop dat het alsmaar beter zal gaan in de toekomst.
Ik heb geen platte buik, ik heb vet en borsten en billen en cellulitis en het liefst zou ik 10 kilo magerder zijn, 
maar dat is niet hoe mijn lichaam gebouwd is.
Wat ik wel kan doen is gezond eten en sporten maar ook een keertje vettig eten als ik daar zin in heb, een goed glas wijn drinken als ik daar zin in heb, en vooral mijn eigen lichaam leren accepteren zoals het is.

Je hoort het vaak, maar wees lief voor je lijf, omarm je mooie kanten. ‘t Is zo cliché: Iedereen ziet er anders uit en 't zou echt supersaai zijn als iedereen er hetzelfde uitzag.
En boven alles is het toch echt nog veel belangrijker hoe je andere mensen en jezelf behandelt.

Be kind, wees lief, voor anderen én voor jezelf ❤️ (Als je heel graag wilt diëten en afvallen, zeker doen als jou dat gelukkig maakt natuurlijk, you do you!)