iTunes Canada
JayZ heeft een nieuwe single Holy Grail met Justin Timberlake en daarbij hoor je nu JayZ zelf op de voorgrond. Momenteel staat hij in de Canadese iTunes Top 30!

iTunes Frankrijk
Obsésion was een grote zomerhit exact 10 jaar geleden. Lucenzo & Kenza Farah staan momenteel in de Franse iTunes Top 30 met een nieuwe versie. Ze komen zelf ook uit Frankrijk en ware medeverantwoordelijk voor Danza Kuduro. Ervaring genoeg met de zon om te proberen een nieuwe zomerhit te maken!

iTunes Oostenrijk
De Duitse rapper Cro maakt “Raop”, een combinatie van rap-en popmuziek. Wat hem heel speciaal maakt, is dat iedereen hem kent omdat hij vaak een pandamasker draagt. We hebben hem nog niet zo vaak gehoord in België, maar als hij zo doorgaat, zal dat niet zo lang meer duren. Zijn nieuwe single Whatever staat namelijk in elk Duitstalig land in de top 10 van iTunes!

iTunes VS & CANADA
Een Amerikaanse lerares werd op de vingers getikt toen ze Same Love van Macklemore & Ryan Lewis aan haar kinderen liet horen. Het nummer gaat namelijk over zijn strijd tegen zijn geaardheid en zijn uiteindelijke outing. Het downloaden van het nummer is blijkbaar niet strafbaar, want op dit moment staat het in de top 10 van de iTunes Top 30 van zowel de VS als Canada!