iTunes Ierland
Kings Of Leon komt in september eindelijk met een nieuw album dat Mechanical Bull zal heten. Hun nieuwe single Supersoaker is nu al uit, en ze speelden dat de afgelopen twee maanden al een paar keer live, waaronder in de Londense O2 Arena en op Rock Werchter. In Ierland staat hij alvast in de iTunes Top 30!

iTunes Oostenrijk
De Duitse rapper Cro maakt “Raop”, een combinatie van rap-en popmuziek. Wat hem heel speciaal maakt, is dat iedereen hem kent omdat hij vaak een pandamasker draagt. We hebben hem nog niet zo vaak gehoord in België, maar als hij zo doorgaat, zal dat niet zo lang meer duren. Zijn nieuwe single Whatever staat namelijk in elk Duitstalig land in de top 10 van iTunes!

iTunes VS & CANADA
Een Amerikaanse lerares werd op de vingers getikt toen ze Same Love van Macklemore & Ryan Lewis aan haar kinderen liet horen. Het nummer gaat namelijk over zijn strijd tegen zijn geaardheid en zijn uiteindelijke outing. Het downloaden van het nummer is blijkbaar niet strafbaar, want op dit moment staat het in de top 10 van de iTunes Top 30 van zowel de VS als Canada!

iTunes Hongarije
The Biebers hebben geen link met Justin Bieber, maar ze omschrijven zichzelf wel als Traditional Dance Music for Drunk Children. Of de naam "Bieber" of in dit geval "The Biebers" genoeg is om te scoren weten we niet, maar in Hongarije lukt het alvast wel. Daar staan ze met hun nieuwe single Sorry in de iTunes Top 30!