iTunes Vlaanderen
Sem Thomasson is een beloftevolle Vlaamse dj en producer. Vorig jaar stond hij op Tomorrowland en hij werkte al samen met onder andere Nelly Furtado, Cody Simpson en Flo Rida. Gisterenavond verzorgde Sem de opening van Regi In The Mix XL en samen namen met Regi nam hij het catchynummer Nobody op!

iTunes Nederland
The Next Pop Talent is een nieuw Nederlands televisieprogrmma waarbij de kandidaten in 60 seconden de jury moeten proberen overtuigen van hun zangtalenten. De eerste show leverde onmiddellijk een talent op want FreshKid rapte het nummer Lay Low en kon hiermee de volledige jury overtuigen. En niet alleen de jury, want inmiddels wordt het nummer massaal gedownload in Nederland!

iTunes UK
Ben Howard staat hij met nummer Only Love op nummer 5 in de iTunes Top 30 van de UK. Een ideale voorbereiding voor zijn optreden van vrijdag 6 juli op Rock Werchter 2013!

iTunes US
Peter had een gesprek met Bridget Mendler. Bridget is een Amerikaanse zangeres en actrice die bekend werd dankzij haar acteerprestaties voor Disney Channel. Zij stelde ons het nummer Ready Or Not voor uit haar debuutalbum Hello My Name Is…!