iTunes VS
Imagine Dragons zijn vier jongens uit Las Vegas die elkaar tegenkwamen op de Berklee School of Music en die nu Europa proberen te veroveren. Je kent ze al van It’s Time, het nummer Radioactive is iets zwaarder en staat op nummer 9 in de iTunes Top 30 van de VS. Op donderdag 2 mei kan je ze ontdekken in de AB in Brussel!

iTunes Vlaanderen
Met de zeer typische en eigenzinnige sound van Das Pop heb je vorig jaar kennis kunnen maken op vrijdag bij Ornelis & Rogiers in Das Pop Vrijdag. De frontman Bent Van Looy is nummers blijven schrijven maar een aantal nummers vond hij niet geschikt voor de band. Daarvan heeft hij nu een solo-album gemaakt en komt uit op 22 maart. Het eerste nummer Shadow Of A Man is alvast een aanrader!

iTunes Nederland
Demi Lovato is een Amerikaanse actrice en zangeres. Behalve acteren en zingen, schrijft ze nummers en speelt ze gitaar en piano. Ondertussen heeft Demi al drie succesvolle albums uitgebracht en binnenkort komt haar nieuwste vierde album uit! Wij stellen alvast de eerste single Heart Attack aan jullie voor!