iTunes Frankrijk
Maître Gims ken je van het nummer J’me Tire. Maître Gims is een rapper van 27 die geboren is in Kinshasa, maar op zijn 2de al verhuisde naar Frankrijk. J’m Tire is aan een serieuze opmars bezig in Vlaanderen, maar in zijn eigen land scoort hij nu al met een 2de single Bella van het album Subliminal. Deze week hoog in de Franse iTunes Top 30!

iTunes Finland
Dance Again was de laatste single van Jennifer Lopez samen met Pitbull. Dit was volgens haar een groot succes dus heeft ze de producer opnieuw opgebeld. De nieuwe single die er snel aankomt heet Live it Up en is er opnieuw eentje met Mr. Worldwide. Nu al in de Finse iTunes Top 30, misschien binnenkort ook in onze lijst!

iTunes US
Op woensdag 15 mei komt de film The Great Gatsby uit, een nieuwe film met Leonardo DiCaprio. The Great Gatsby volgt de wannabe-schrijver Nick Carraway die Midwest inruilt voor New York in het voorjaar van 1922, een tijdperk van losse zeden, fonkelende jazz, illegale stookkoningen en de pan uit rijzende aandelen. Bij de film hoort ook een soundtrack waaraan ook Lana Del Rey meewerkte. Het nummer dat ze opnam voor de soundtrack van The Great Gatsby heet Young and Beautiful. Momenteel al in de iTunes Top 30 van de States!

iTunes Roemenië
In Roemenië is een artiest opgedoken die het woord YOLO in zijn artiestennaam verwerkt heeft. Of het iets te maken heeft met 'you only live once' is niet zeker, want hij maakt al meer dan 2 jaar muziek. Momenteel staat J.Yolo wel met Te Pup, Pa Pa in de Roemeense iTunes Top 30!