iTunes Nederland
Caro Emerald is een Nederlandse zangeres die na een periode van rust opnieuw in de hitlijsten is te vinden. Met haar nummer Tangled Up is ze de hoogste nieuwe binnenkomer in de iTunes Top 30 van Nederland!

iTunes Nieuw-Zeeland
Nelly is de Amerikaanse rapper en hiphopartiest die bekend werd van zijn nummers Dilemma en Hot In Here. Nelly bleef altijd muziek blijven maken, maar met weinig succes in Europa. Deze week dook hij opnieuw op in de Nieuw-Zeelandse iTunes Chart met het nummer Hey Porsche. Een nummer met een dubstep tintje, iets totaal anders dan wat we van hem gewoon zijn!

iTunes Frankrijk
Thrift Shop van Macklemore & Ryan Lewis staat vreemd genoeg niet bovenaan in de iTunes Top 30 van Frankrijk. De Fransen downloaden echter wel een ander nummer van hen. Het nummer Can’t Hold Us is een samenwerking met de soulartiest Ray Dalton en een waardige vervanger voor Thrift Shop!

iTunes Griekenland
The National Fanfare Of Kadebostany is een band die bestaat uit zes muzikanten met zes verschillende nationaliteiten. In Griekenland zijn ze alvast fan, want hun nieuwe single Walking With A Ghost staat er op nummer 3 in de iTunes top 30!