iTunes Nederland
Kan Nederland eindelijk weer een felbegeerde finaleplaats bemachtigen op het Eurovisiesongfestival? Wim van Helden stelde alvast de Nederlandse inzending voor aan Peter. Anouk zal in mei haar land verdedigen in het Zweedse Malmö met het nummer Birds. Bekijk het nummer via bovenstaande link en oordeel zelf of ze kans maakt op de overwinning!

iTunes Zweden
In Zweden wordt de kandidaat voor het Eurovisiesongfestival gekozen via het Melodifestivalen. Eén van de achtergronddansers van de vorige jaren, Anton Ewald, nam dit jaar deel aan de preselecties met het nummer Begging. Hij haalde het net niet maar in Zweden wordt zijn nummer volop gedownload!

iTunes Australië
Ellie Goulding tourde onlangs door Australië en deze tour heeft iets opgeleverd. Ze nam de single I Need Your Love op met landgenoot Calvin Harris en daar wordt down under zwaar op gefeest. Ze stond bij ons in the Qube en staat nu in de top 10 in de Australische iTunes Top 30!

iTunes Griekenland
De Afro-Soul zangeres Imany was eerst succesvol als professioneel hoogspringster, nadien ging ze aan de slag als topmodel in the States. Nadien verhuisde ze naar Frankrijk om haar laatste carrièreswitch als zangeres te maken. Momneteel staat ze met nummer You Will Never Know op nummer 4 in de Griekse iTunes Top 30!