iTunes UK
De Britse groep Bastille bestaat nog maar 2 jaar en begon als een solo project van de Engelse singer-songwriter Dan Smith. Begin deze maand kwam hun eerste studio album uit. Bekend worden bij het grote publiek lukt aardig, want ze zijn sinds deze week met hun nieuwe single Pompeii bij de meest gedownloade nummers van de UK!

iTunes Nieuw-Zeeland
Lorde is nog maar 16 jaar en zette eind vorig jaar haar eerste album The Love Club op Soundcloud. Die werd daar ondertussen al 65.000 keer gedownload, nog voor de nummers te koop waren op iTunes. Zonder twijfel is ze de jongste in de Nieuw-Zeelandse iTunes Top 30, maar ook de populairste, want ze staat er met haar nieuwe single Royals op nummer 1!

iTunes USA
Het nummer #Thatpower is het vierde nummer van het album #Willpower van Will.i.am. Deze single heeft voor zijn titel een hashtag staan met de bedoeling dat er veel over zal worden getwitterd. Het is een samenwerking met Justin Bieber en staat voorlopig nog niet in onze charts, maar in de States staat hij wel al in de top 10 van de iTunes Top 30!

iTunes Nederland
Alain Clark is een Nederlands popmuzikant en producer. Bij het begin van zijn carrière zong hij Nederlandstalig, tegenwoordig zingt hij in het Engels. Na amper 1 week, staat hij met zijn nieuw nummer Back In My World op nummer 9 in de iTunes Top 30 van Nederland!