iTunes Ierland
Kodaline ontstond door 2 jongens, Steve en Mark, die samen zongen in het koor van hun geboortestad Swords. Wanneer nadien nog een derde muzikant en een bassist aan de groep werd toegevoegd, was de band compleet. Hun nieuwe single High Hopes is razend populair in Ierland en staat deze week dan ook op nummer 1 in de Ierse iTunes Top 30!

iTunes UK
Begin jaren ’90 maakte the UK kennis met het tv-presentatie-duo Ant & Dec. Omdat mensen het verschil tussen beiden moeilijk vonden, stond Ant steevast links op de foto en Dec rechts. In al die jaren hebben ze ook veel muziek uitgebracht, toen nog onder de naam PJ & Duncan. Presenteren en muziek maken doen ze nog steeds, want deze week dook hun nieuw nummer Let’s Get Ready To Rumble op in de iTunes Top 30 van the UK!

iTunes Canada
De Canadese band Walk off The Earth werd bekend door hun versie van Somebody That I Used To Know van Gotye die ze brachten op één gitaar. Hun filmpje is intussen al bijna 140 miljoen keer bekeken. Maar ze kunnen meer dan enkel coveren, want ze maken ook zelf nummers. Hun meest recente album is uitgebracht in 2010, maar pas nu veroveren ze de wereld. In Canada staan ze met het nummer Red Hands op nummer 9 in de iTunes Top 30!