iTunes USA
Florida Georgia Line is een groep die al vroeg countrymuziek begon te schrijven. Hun traject begon in de lokale clubs, waardoor ze nu uitgegroeid zijn tot een populaire country band. Nu hopen ze de wereld te veroveren met de hulp van Nelly. Hun nieuwe single Cruise scoort in heel wat landen, maar het hoogst in de VS. Daar staan ze op nummer 3 in de iTunes Top 30!

iTunes Nederland
Rigby is een Nederlandse rockband. De naam Rigby is afgeleid van het liedje Eleanor Rigby van The Beatles. Ze waren onder andere de huisband van het populaire Nederlandse televisieprogramma De Wereld Draait Door en hebben hun eigen platenlabel FAM Records opgericht. Momenteel staan ze met hun nieuwe single Earth Meets Water in de Nederlandse iTunes Top 30!

iTunes Noorwegen
Deze week heeft Zara Larsson zich naar de top 10 van de Noorse iTunes Top 30 gezongen, en ze is amper 15 jaar. Toch heeft ze al een straf parcours afgelegd want 5 jaar geleden deed ze mee aan de Noorse versie van Belgium’s Got Talent die ze uiteindelijk won. Nu wordt ze stilaan volwassen en is ze op zoek naar een stijl die haar het meeste ligt. Ze is op goede weg, want deze week staat met het nummer Uncover op nummer 2 in de iTunes Top 30 van Noorwegen!

iTunes Spanje
Welkom in Spanje, waar het duo Yandar & Yostin en de zanger Andy Riviera de armen in elkaar hebben geslagen voor een nieuwe single. Deze single heet Te Pintaron Pajaritos, zorgt voor een zomers gevoel en staat in de Spaanse iTunes Top 30!

iTunes Frankrijk
Pharrell Williams, die afgelopen vrijdag 40 jaar werd, heeft een eigen platenlabel, waartoe artiesten behoren die je misschien al compleet vergeten was. Robin Thicke is één van hen. Nu heeft Pharrell zich gemoeid met zijn nieuwe single en de rapper T.I. werd er ook bijgehaald. Het resultaat is Blurred Lines die op nummer 3 staat van de iTunes Top 30 van Frankrijk!