iTunes Nederland
Het koningslied is overal. Het Koningslied is geschreven ter gelegenheid van inhuldiging van prins Willem-Alexander tot koning op 30 april 2013. De muziek, het rapgedeelte, de tekst en het taalgebruik werden heftig bekritiseerd onder anderen in het televisieprogramma Pauw en Witteman. Ondanks de vele kritiek, bereikte het lied deze week de eerste plaats in de Nederlandse iTunes Top 30!

iTunes Special
Sommige artiesten kunnen alles regelen. Will.i.am nam bijvoorbeeld delen voor zijn nieuwe single op in het Louvre in Parijs, naast de Mona Lisa. Speciaal en pakkend volgens hem om met de directeur van het Louvre rond te lopen om 2 u ’s nachts. Zijn nieuwe single Smile Mona Lisa is het resultaat!

iTunes UK
In Engeland werd er vorige zondag een single gereleaset van het trio Loveable Rogues die 4de werden in Britain’s Got Talent. Simon Cowell zag er wel méér potentieel in dus deed hij de 3 mannen vlug een voorstel. Intussen staan ze bekend om hun originele, leuke en organische muziek. Deze week met What A Night hoog in de Engelse iTunes Top 30!