Jennifer Lopez heeft in Malibu haar nieuwe single First Love voorgesteld. Dat deed ze samen met de voorbeluistering van haar nu nog titelloze nieuwe album.

First Love is een samenwerking van J.Lo met producer Max Martin. Die werkte eerder samen met Britney Spears (Baby One More Time), Taylor Swift (22), Kelly Clarkson (Since U Been Gone) en Katy Perry (Dark Horse).

Jennifer zou in het nummer zingen "Ik wou dat jij mijn eerste liefde was, want als dat zo was, dan zou er geen tweede, derde of vierde lief geweest zijn."

Voor de clip van First Love deed J.Lo een beroep op topmodel Elvis Rivera. Die verklapte zijn rol in de clip met een foto op zijn Instagram-account.

"Het nieuwe album staat voor een sterkere Jennifer. Ik heb altijd over liefde gezongen alsof het een sprookje was, maar verloop van tijd heb ik geleerd dat liefde iets anders is dan wat ik dacht. Ik ben volwassener nu."

La Lopez werkte voor andere nummers op haar nieuwe album nog samen met Pitbull, Diplo en Chris Brown. Het volledige album verschijnt eind juni.