Jennifer Lopez heeft een nieuwe roeping gevonden. Ze heeft een boek geschreven over haar leven, dat heet 'True Love'. Ze maakte gisteren het nieuws al bekend via Twitter, maar we moeten er toch nog een dikke twee maand op wachten.

Gezien de roots van JLO, zal het boek volgens de uitgever zowel in het Engels als in het Spaans verschijnen. Het gaat over twee ingrijpende jaren uit het leven van de ster. Daarin ging Lopez volgens haar uitgever als zangeres en moeder grote uitdagingen aan en zag ze haar grootste angsten onder ogen. Het wordt een eerlijk en openhartig dagboek vol wijze levenslessen, warme herinneringen en nooit eerder vertoonde foto's.

Het was geen roeping die in de sterren stond geschreven, maar het gebeurde eerder toevallig. Ze was begonnen aan een soort dagboek, maar toen ze op tournee was begon het een andere vorm aan te nemen. Toen realiseerde ze zich dat ze eigenlijk een boek aan het schrijven was. Ze heeft zichzelf echt verbaasd, maar ze is heel tevreden. Op 4 november komt het boek uit.