Deze week staat niemand minder dan Justin Bieber in the picture in de Saturday Night Special. Op 13 november komt Justins nieuwe album Purpose uit. Of het nu gaat over Justins wilde escapades of zijn naaktfoto's, een ding is zeker: Justin is hot!

Justin Bieber maakte als klein onbekend Canadees jongetje korte filmpjes op YouTube. Ene Scooter Braun heeft Justin toen heel toevallig ontdekt en nam contact op met de mama van Justin en overtuigde haar om samen te werken. Scooter werd zijn manager en hij fikste een ontmoeting met Usher. Een week later tekende Justin Bieber een platencontract bij het label van Usher. Dat vertelde Justin vier jaar geleden bij de Amerikaanse Talkshowhost Ellen Degeneres.

Voor Justin eigen hits uitbracht, maakte hij veel covers van bekende artiesten. Zoals With You van Chris Brown en Fallin van Alicia Keys.

Hij bracht ook ooit een schattige cover van Ironic van Alanis Morissette.

Toen Justin een tijdje geleden aankondigde dat zijn nieuwe single What Do You Mean eraan kwam, maakte hij een cool instagramfilmpje met Alanis waarin de twee artiesten elkaars nummer zingen. Justin zingt eerst Ironic en dan gaat het over in het origineel, daarna zingt Justin Where Are Ü Now en zingt Alanis Morissette de 'dolfijngeluiden' uit het liedje na.

Binnen 2 weken, Op 13 november komt het nieuwe album van Justin uit. Het zal Purpose heten. Dat woord heeft hij trouwens onlangs op zijn buik getatoeëerd. Hij heeft al verklapt dat hij voor het album heeft samengewerkt met grote namen zoals Kanye West, Ed Sheeran, Ariana Grande, Diplo en Skrillex. Op Purpose zal zijn ook zijn single What Do You Mean staan. Justin maakte een akoestische versie van dat nummer. Prachtig!

Wie Justin Bieber zegt in Vlaanderen, legt vaak ook de link met Ian Thomas. Hij was 4 jaar geleden vooral bekend als de Vlaamse Justin Bieber. Dat kwam omdat hij er helemaal hetzelfde uitzag, hetzelfde kapsel, en natuurlijk omdat hij een Vlaamse versie van Baby gemaakt had.

Vorige week loste Justin zijn nieuwe single Sorry. Die zal ook op zijn nieuwe album Purpose staan. Aftellen naar 13 november dus!