De afgelopen maanden heeft Justin Bieber enkel nog maar lovende reacties gekregen, maar daar moest volgens Canada, het thuisland van Justin Bieber, verandering in komen. Hoewel Bieber de publieksprijs won bij de Juno Awards, kwam hij niet opdagen voor de ceremonie. De videoboodschap die hij achterliet werd bijgevolg onthaald met boegeroep. Bieber, deze keer ga je er waarschijnlijk niet van afkomen met een 'simpele' Sorry.


Maar waar zat Justin Bieber dan wel? Hij koos er voor om in de plaats van de Juno Awards, naar de iHeartRadio Music Awards in Los Angeles te gaan. Daar won hij de prijs voor Artiest van het jaar. Bij de vrouwen ging die prijs naar Taylor Swift.

The Weeknd, ook een Canadees, koos er gelukkig wel voor om naar de Juno Awards te gaan. Dat ondanks het feit dat hij samen met Taylor Swift de meeste nominaties had op de iHeart Radio Music Awards. Hij was gelukkig wel de grote winnaar van de Juno Awards, met prijzen voor Single van het jaar (Can't Feel My Face), Album van het jaar (Beauty Behind The Madness), Artiest van het jaar, Songwriter van het jaar en R&B/soul opname van het jaar (Beauty Behind The Madness). Drake kreeg de award voor Rap opname van het jaar.