Sinds zijn laatste album ‘Purpose’ in 2015 wachten Justins fans op een nieuw album. Gisteren kondigde hij in een post op Instagram aan dat het tijd is voor een muziekpauze. Zijn fans zullen dus nog wat geduld moeten hebben vooraleer hij een nieuw album uitbrengt. Hij wil zich nu vooral focussen op beter worden en zijn mentale gezondheid. 

“I am now very focused on repairing some of the deep rooted issues that I have. So that I don’t fall apart, so that I can sustain my marriage and be the father I want to be.”

Hij ging tijdens zijn tienerjaren en het begin van zijn twintigerjaren constant op tournee. Justin realiseerde zich dat hij niet meer gelukkig was tijdens zijn laatste optredens, dit merkten zijn fans ongetwijfeld ook. Zij betalen geld voor een energiek, leuk en levendig optreden, op het einde was hij niet meer in staat om zijn fans dit te geven. Dat vindt hij niet eerlijk, niet voor hen en niet voor zichzelf. Hij wil niet dat zijn fans betalen voor zijn concerten als hij er niet kan staan als de Justin die we al jaren kennen, zo meldt hij op Instagram. Justin gaat zich nu focussen op het herstellen van enkele diepgewortelde problemen zodat hij zijn huwelijk in stand kan houden en de vader kan zijn die hij wil zijn. Dit is het eerste wat we horen over vaderschap, er is nog niets bekendgemaakt maar misschien hebben Hailey en Justin wel een echte kinderwens die binnenkort in vervulling gaat. Wij zijn alvast fan!

Muziek is nog altijd heel belangrijk voor popster Justin Bieber maar niets komt voor zijn familie en gezondheid. Hij probeert met vallen en opstaan zijn problemen op te lossen. Dit zal wat tijd vragen maar dit komt helemaal in orde! Zeker met Hailey aan zijn zijde, zo reageerde ze ook op deze post “that’s right ?????????❤️❤️ love you so much it hurts!!!”. Heel wat fans reageerden positief op zijn post, die viraal ging op Instagram.

Twee weken geleden trok hij al aan de alarmbel, in een post op Instagram vertelde hij dat hij erg aan het worstelen is met zichzelf.

Maar Bieber is hoopvol: “I will come with a kick ass album ASAP, my swag is undeniable and my drive is indescribable his love is supernatural his grace is that reliable”

Wij onthouden vooral: Hij komt terug! En dat met een bangelijk nieuw album! En intussen wensen we hem enorm veel beterschap.