Het gaat allesbehalve goed met Justin Bieber. Het gerucht dat hij aan een depressie lijdt, doet al een tijdje de ronde, maar nu heeft hij dat nieuws ook bevestigd op Instagram.

Meer nog, hij slaat zelf alarm, geeft aan dat hij geen grip meer heeft op zijn leven en vraagt fans om te bidden voor hem.

“Ik wilde jullie een kleine update geven over wat ik op dit moment doormaak. Ik ben behoorlijk aan het worstelen met mezelf. Ik heb helemaal geen grip meer op mijn leven en voel me raar. Ik stuiter altijd terug, dus ik maak me geen zorgen, maar wilde alleen contact met jullie zoeken en vragen om voor me te bidden. God is trouw en jullie gebed werkt echt, bedankt.”

In het verleden heeft Bieber al wel aangegeven dat hij zich tijdens het touren erg depressief kon voelen en dat hij verslaafd is geweest aan het kalmeringsmiddel Xanax. Hij is nu nog maar enkele maanden getrouwd met Hailey Baldwin en hij startte net nog een nieuwe kledinglijn, maar desondanks steken die depressieve gevoelens toch terug de kop op. 

Wij hopen alvast dat hij zich snel weer beter voelt! ❤️