Oya lélé, slecht nieuws voor alle kids! Deze dag gaat de geschiedenisboeken in als de dag dat K3 ermee stopt ...of toch voor Karen, Kristel en Josje. De huidige zangeressen geven eind dit jaar de fakkel door aan 3 nieuwe.

Eerder vanochtend

Nadat Ornelis & Vancoillie een bericht in hun mailbox ontvingen waarin Studio 100 een persconferentie aankondigde, belden ze met journalist Marc Coenegracht.

K3 zoekt K3

Vanmiddag rond 15u maakten Karen, Kristel en Josje het nieuws bekend dat zij dit jaar stoppen als de meisjes van K3. Later dit jaar zullen ze in het televisieprogramma K3 zoekt K3 op zoek gaan naar hun drie vervangsters. Gert Verhulst reageerde na de persconferentie bij Jolien op de radio.

Er wordt dus een grote zoektocht gehouden naar de drie opvolgers van Karen, Kristel en Josje. Tot die tijd kunnen we onszelf gelukkig troosten met het oude materiaal want de dames van K3 waren graag gezien in onze studio. Herinner je nog hun versie van I Will Survive bij Ornelis en Rogiers?

K3 bij Q

Wat gaan we ze missen op de Foute Party dit jaar. Hun passage in 2013 was werkelijk le-gen-da-risch.
De meisjes zetten zich ook regelmatig in voor het goede doel. Onze Meneer Konijn zag de dames ook graag aankomen.Maar hey Karen, altijd welkom om solo onze deur plat te lopen. Vincent Vangeel staat nog steeds klaar om je datetips te geven in Que Pasa.Want geef toe, Karen Damen kan het ook wel alleen aan. Vorig jaar was ze nog covergirl bij Jolien, check zeker haar versie van Coldplays Magic. Indrukwekkend!