Kanye West was gisteren opvallend openhartig in een interview met BBC Radio 1. De Amerikaanse rapper staat bekend niet op zijn mondje te zijn gevallen, maar in het interview met presentator Zane Lowe liet West zijn gevoelige kant zien. Zo gaf hij toe zich in het verleden arrogant te hebben gedragen en barstte hij in tranen uit toen hij praatte over Louise Wilson, zijn modementor die vorig jaar overleed.

Die grote mond zette West dan wel weer op toen het ging over vrouwlief Kim Kardashian. Eerder maakte de televisiepersoonlijkheid bekend dat ze graag een broertje of zusje wil voor dochter North West. De zanger grapte dat hij ‘elke dag zo vaak mogelijk probeert een kindje bij te maken.’

Verder excuseerde de FourFiveSeconds-zanger zich ook op Twitter voor zijn gekke gedrag tijdens de Grammy Awards. Daar stormde hij het podium op om de award (Album van het Jaar) van zanger Beck af te nemen. Ook Bruno Mars kreeg een sorry te horen via de sociale netwerksite. West tweette dat hij eerder gemeen sprak over de Amerikaanse zanger, maar nu graag met hem zou samenwerken.