Er is nieuw materiaal gelekt van zowel Katy Perry als Lady Gaga. Al lijkt het bij die eerste niet opzettelijk.

Op de showbizz blog van de Amerikaanse Perez Hilton is het nieuwe nummer Unconditionally te beluisteren. Het nummer staat op het nieuwe album Prism van de zangeres.

Ook Lady Gaga geeft een voorsmaakje van een nieuw nummer online gepost. Mother Monster is samen met R.Kelly te horen in het nummer Do What You Want. Dat wordt gebruikt in een reclamespot voor de nieuwe hoofdtelefoons van Dr. Dre.

Bezorgd om Lady Gaga

Het sociale netwerk Instagram heeft contact opgenomen met Lady Gaga. Leden van het netwerk uitten hun bezorgdheid over de gezondheid van de zangeres omwille van haar meest recente posts op de site. Het gaat o.a. over handgeschreven teksten van de zangeres die wellicht uit enkele nummers van haar album ARTPOP komen.

The Muppets

Mother Monster zal in december ook te zien zijn in de kerstspecial van The Muppets. Gaga heeft een speciale band met de poppen van Jim Henson. Zo was ze eerder al eens te zien met Kermit tijdens de MTV Video Music Awards in 2009 en speelde ze een gastrol in de film The Muppets (al werd die er later uitgeknipt).

Enkele medewerkers van The Muppets hielpen ook mee met het ontwerpen van Monster Ball Tour-kostuums.