Kim Kardashian wil haar achternaam veranderen. Ze trouwde vorige maand met rapper Kanye West en wil zich vanaf nu 'mevrouw West' noemen. "Ik was in Praag platen aan het signeren en voor de eerste keer heb ik ondertekend met 'Kim Kardashian West XoXo", vertelt ze enthousiast. "Ik hou zo erg veel van Kanye! Ons huwelijk is perfect!"

Maar spreekt Kim wel de waarheid? Andere bronnen vertellen dat er nu al een haar in de boter zit tussen het koppel. Kanye had het perfecte huwelijkscadeau bedacht: een luxueuze reis naar Ierland. Kim was er niet voor te vinden en begon meteen te zeuren over het slechte weer en de levensstijl van de Ieren die niet bij haar imago past. Ze nam alleen het vliegtuig terug naar Amerika, zonder Kanye. Hij had nog een week extra vrij en had geen optredens gepland.

Waarom hij in Ierland bleef is niet duidelijk. Misschien bereidt hij wel een verrassing voor voor zijn dochtertje North. Volgende maand wordt ze 1 jaar oud. Kanye, die altijd al belang hechtte aan zijn familie, is uitgegroeid tot een superpapa. Hij is doodsbang dat zijn dochter iets overkomt of dat ze te veel in de media zou komen. Er wordt verwacht dat het kleintje een groots feest krijgt, ver weg van alle aandacht.