In de Knockouts van The Voice Kids worden vandaag de laatste tickets richting halve finale uitgedeeld! Na deze aflevering gaat The Voice Kids er noodgedwongen even uit om na de coronacrsis terug te keren met de opnames en uitzendingen van de halve finales en de grote finale!

Zita, Liza en Gala voor team Sean. Mette-Marie, Matisse en Elisabeth voor team K3. Justin, Nabil en Veronika voor team Laura. Klara en Max voor team Gers. Deze 11 zijn al zeker van een plaatsje in de volgende ronde, maar wie vervoegt hen na vandaag? Wij geven jullie een overzichtje van de niet-te-missen performances!

Hét kippenvelmoment van deze aflevering: de Billie Eilish-knockout tussen Tiany & Grace! Grace kiest voor het nummer 'when the party's over' en Tiany voor 'Six Feet Under'. Hoewel Grace ongelofelijk sterk zingt kiest Sean toch voor Tiany om zijn team te vervolledigen richting halve finale!
Ook voor Team Gers is het spannend! Endrew, Daan en Aenea zingen alle drie een lied over liefde; een heel belangrijk thema in het leven volgens Gers. Eneya maakt een foutje in het nummer maar kan uiteindelijk toch het gouden ticket naar de halve finale in de wacht slepen! Proficiat!Afsluiten doen we met een goeie vibe: Romina met 'Woman Like Me' van Little Mix. Ook zij sleept een ticket in de wacht bij Team K3 voor de halve finale!Dit zijn de halve finalisten die deze aflevering hun plaatsje in de volgende aflevering verzekerd hebben:

- Tiany voor Team Sean

- Sofia & Eneya voor Team Gers

- Romina voor Team K3

- Femke voor Team Laura


Blijf veilig thuis en voor we het weten kunnen we de opnames en uitzendingen van The Voids Kids hervatten voor de razend spannende afloop van dit seizoen! Tot snel!