HET Q-BEACH HOUSE IS ER WEER!

De zomer kan nu écht beginnen, want het zotste Beach House van het land is er weer! En Q-Beach House 2022 is ein-de-lijk weer een editie waar we er voor de volle 200% voor mogen gaan.

Dat doen we met lekkere cocktails, tapas en live-radio op ons terras op het strand van Oostende. Op vrijdagavond zorgen we voor een Q-Beach Party vanaf 19u en in het weekend kan je met je voetjes in het zand komen ontbijten. And save the best for last … Onze Sunset Concerten zijn hé-lé-maal terug!Waar moet ik zijn?

Uiteraard staat ons Q-Beach House op het strand. Je vindt ons in Oostende, tussen het Casino en De Koninklijke Gaanderijen, ter hoogte van de Kemmelbergstraat. Wanneer? Het Q-Beach House is vanaf zaterdag 2 juli officieel geopend! Je bent elke dag welkom vanaf 10u00 tot 22u00 (tenzij anders vermeld), en dit tot en met zondag 4 september. 

Check ook:

Wat valt er te beleven aan het Q-Beach House?

Bezoek de radiostudio
De Q-dj’s maken hun programma live vanop het strand. Je kan de hele zomer lang onze radiostudio bezoeken; zo dichtbij onze Q-dj’s kwam je nog nooit!

Sunset Concerten
Na 2 jaar afwezigheid, zijn ze weer terug van weggeweest: onze Sunset Concerten! Hou onze website en social in de gaten om alles hierover te weten te komen!

Zing mee tijdens de mini-optredens
De hele zomer lang zijn er verschillende mini-optredens op ons terras. Check hier welke artiest wanneer langs komt!

Kom ontbijten aan het Q-Beach House!
Elke vrijdag-, zaterdag- en zondagochtend kan je ontbijten op het terras van het Q-Beach House. De croissantjes staan klaar vanaf 08u00 tot 10u00. Reserveren doe je via het pop-up venster rechts onderaan. 

Verras Je Terras
Elke vrijdag tijdens de avondspits (16u00-19u00) spelen we 'Verras Je Terras' bij Qmusic. Bij drie juiste antwoorden wint niet enkel de deelnemende luisteraar een prijs, maar wordt ook het terras van het Q-Beach House in Oostende getrakteerd! Hoe je als luisteraar kan meespelen, vind je hier terug.

Het weekend inzetten doe je op vrijdagavond met Emma Salden 
Elke vrijdagavond vanaf 19u trapt Emma Salden samen met jou het weekend af. Ze zorgt voor een special guest én een DJ die jou klaarstoomt voor twee vrije dagen. Volg alles via Qmusic, onze website, de Q-App en op TV.

Nog meer?
Uiteraard is er nog veel meer te doen aan het Q-Beach House! Hou zeker onze Facebookpagina en Instagram in het oog om op de hoogte te blijven van wat er allemaal staat te gebeuren aan het plezantste terras van de Belgische kust.

Geen cash?
Geen probleem! Je kan betalen met Bancontact of kredietkaart, en je kan ook digitaal bestellen en betalen.