De Australische zangeres Kylie Minogue mocht dit weekend op de slotceremonie van de Britse Commonwealth Games optreden. De 46-jarige zangeres was heel vereerd dat ze het grote sportevenement mocht afsluiten. Tijdens de show bracht ze haar grootste hits zoals 'Spinning Around', 'Love at First Sight' en 'Can't Get You out of My Head'. Ze was ook heel trots dat ze mocht aankondigen dat de volgende spelen zullen doorgaan in haar thuisland Australië. Achteraf liet ze op Twitter weten dat ze heel overweldigd was om op te treden voor een publiek van 40.000 mensen.

Halfweg het optreden verdween Kylie even van het podium voor een kledingswissel. De Australische atlete Genevieve LaCaze greep de kans van haar leven, sprong het podium op begon mee te dansen. Ze vierde net haar 25ste verjaardag en vond dat een goede reden om eens iets geks te doen. LaCaze verklaarde achteraf dat ze wat publiciteit wou maken voor de volgende spelen. Ze heeft zich nog net kunnen inhouden om de microfoon te grijpen en te beginnen zingen.

Kylie Minogue heeft niet gereageerd op de interventie van LaCaze. Zij geniet ondertussen van het succes van haar nieuwe album 'Kiss Me Once', waarvoor ze onder andere samenwerkte met Pharrell Williams.