Opvallend nieuws! Lady Gaga brengt samen met Tony Bennett een nieuw jazz album uit. Het album lijkt helemaal niet op haar andere popalbum ARTPOP. Cheek to Cheek verschijnt in september.

Het album, dat in het najaar van 2012 zou verschijnen, komt er dan toch. De release van het album werd al enkele keren uitgesteld omdat Lady Gaga niet genoeg tijd had voor de promotie van haar andere album ARTPOP.

De reactie van Tony is veelbelovend. "We hebben nummers opgenomen die vast en zeker gaan scoren bij het grote publiek. Een swingband en grote jazz artiesten hebben eraan meegewerkt!" Tony zou ook graag optreden met Gaga. "We zien wel wat er gebeurt. Ze is een goede vriendin en ik respecteer haar creativiteit. Ze is niet te stoppen. Ik noem haar de muzikale Picasso, haar energie is fenomenaal".

Bennetts bekendste nummer is ongetwijfeld I left my heart in San Francisco (Grammy Award voor Record of the Year, 1962). Lady Gaga en Tony Bennett namen samen al 'The Lady is a Tramp' op voor zijn 'Duets II'-album.