Lady Gaga en haar verloofde Taylor Kinney nemen even een pauze. Dat liet ze weten in een emotioneel tektstje op Instagram bij een foto van de twee samen.

Lady Gaga geeft toe dat er problemen waren. " Net zoals alle koppels hebben wij hoogte- en laagtepunten en op dit moment hebben we een pauze ingelast." Maar ze benadrukt wel dat ze van elkaar houden. "We hebben altijd al geloofd dat we zielsverwanten zijn."

De reden voor de pauze - of misschien zelfs volledige breuk - is eentje die wel meer voorkomt bij beroemdheden. "We zijn allebei ambitieuze artiesten, die zich proberen te slaan door lange afstanden en drukke agenda's, voor de simpele liefde die we voor elkaar voelen."

De 'Pokerface'-ster en acteur Taylor Kinney hebben al een relatie van vijf jaar achter de rug. Ze leerden elkaar kennen tijdens de opnames van de videoclip van 'You and I', waarin ze tegenspelers waren. Met Valentijn vorig jaar vroeg de acteur haar ten huwelijk. Lady Gaga heeft hoop dat het toch nog goed komt. "We zijn net zoals iedereen en we houden echt van elkaar."


Hier kan je de videoclip van 'You and I' bekijken.