Lady Gaga nam onlangs een jazzalbum op met de 87-jarige Tony Bennett. Dat is haar duidelijk bevallen want Mother Monster vindt het blijkbaar gemakkelijker om een jazzplaat op te nemen dan een popalbum. "Jass voelt voor mij comfortabeler aan dan popmuziek en r&b."

Gaga zingt blijkbaar al jazz vanaf haar dertiende. "Dat was mijn kleine geheimpje, maar Tony is erachter gekomen. Er zit bijna zestig jaar leeftijdsverschil tussen ons, maar als we zingen is dat verschil verdwenen."

Het eerste resultaat van hun samenwerking is nu al online te vinden en kan je hierboven beluisteren. Het volledige album kan je dit najaar in de winkel vinden met de titel Cheek to Cheek. De twee werkten eerder al samen op het album Duets II van Tony Bennett.

Lady Gaga als actrice

Lady Gaga lijkt zich ook weer op haar acteercarrière te willen richten. De zangeres duikt op in de trailer van Sin City 2. Daarin speelt Gaga een serveerster aan de zijde van onder andere Bruce Willis, Jessica Alba en Micky Rourke.

Gaga postte zelf een foto op haar Instagram met de woorden: "Het is waar! Ik zal te zien zijn in Sin City 2: A Dame To Kill For met mijn favoriete acteerpartner Joseph Gordon-Levitt. Ik houd van Rodriguez. Hij zit er knal op met deze film!"

Bekijk de trailer hierboven.