Close Qmusic

Schermafbeelding 2018 11 30 om 18.48.57

Lil' Kleine opvallend openhartig: "Mijn moeder deed erge dingen bij mij als kind"

We zitten volop in de rode neuzen-sfeer en ook Lil' Kleine doet opvallende bekentenissen over zijn jeugd. Hij was te zien in het Nederlandse programma 'Waar is De Mol' en babbelde daar erg open en emotioneel over zijn verleden. 

Zo vertelde hij dat hoe sterk de band is met zijn vader, zo slecht is die met zijn moeder, want zij deed dingen met hem "die je niet met een kind doet. Zelfs niet met een ander mens." 

Ook babbelde hij over hoe hij als kind leukemie had, en tot zijn vier jaar een korset moest dragen. Zo kon hij nooit kruipen, maar moest hij rollen. 

Gelukkig gaat het ondertussen wel erg goed met Lil' Kleine, niet enkel op professioneel vlak, maar ook privé. Hij is verloofd met zijn droomvrouw Jamie, en daar heeft hij best wat moeite voor moeten doen!

Super mooi van Jorick (zijn echte naam) om zo open te vertellen! Ook al ben je misschien geen fan van Lil' Kleine, voor deze Jorick krijg je sowieso veel respect! 

 

Station Qmusic Workalicious Qmusic non-stop De Foute Radio Run To You Radio Qmusic Dance Qmusic Favoriete 40 Playlist Berichten Kijk Volume
Maximize Minimize