Lily Allen verraste dit weekend haar fans met een speciale verkleedpartij. De Hard Out Here-zangeres verscheen namelijk op het podium verkleed als niemand minder dan Beyoncé.

Gekleed in een onthullende jurk en blonde pruik playbackte Lily Allen het nummer Drunk In Love van Beyoncé. Om het plaatje compleet te maken liet de zangeres een emmer water over zich heen gooien om zo de natte look na te bootsen.

Al snel ontstonden er geruchten dat de Lily Allen Beyoncé belachelijk probeert te maken maar dat werd al snel door de Britse zangeres ontkend.

"Ik maakte Beyoncé niet belachelijk. Elke keer als in de G-A-Y nachtclub sta, verkleed ik me. De eerste keer als Dorothy, de vorige keer als Britney en nu dus als Queen Bey", aldus Lily Allen. "Waarom trekken mensen toch zo snel conclusies."

WIN Q-LIVETICKETS VOOR LILY ALLEN IN NEW YORK

Op donderdag 15 mei stelt Lily Allen in New York haar nieuwe album Sheezus voor en wij hebben één duoticket dat we graag weggeven.

Luister van 28 april tot en met 2 mei naar De Wim O Show, dagelijks vanaf 16u, en maak kans op deze felbegeerde tickets!