Lily Allen wilde voor haar 30ste verjaardag nog even helemaal wild gaan en kleurde haar korte kopje in knallende kleurtjes. Maar ze is zeker niet de enige popster die houdt van een excentriek kapsel. De gekste haarstijlen op een rijtje!

Lily Allen

Het is niet de eerste keer dat Lily Allen kiest voor een experimentele haarkleur. Dit keer verfde de zangeres haar haren in groen en roze, maar eerder liet ze haar lokken al geel, paars en roze verven.

Katy Perry

Katy Perry’s haren hebben al heel wat kleuspoelingen overleefd. Blauw, paars, roze, groen? Ja hoor, de suikerzoete popprinses heeft ze allemaal gehad!

Image and video hosting by TinyPic

Lady Gaga

Ook Lady Gaga is niet vies van een experimentele coupe. Gekke accessoires en funky kleurtjes, Lady Gaga paradeerde al met strikjes, blikjes en torenhoge krullen!

Image and video hosting by TinyPic

Nicki Minaj

Een lijstje met gekke haarstijlen is niet compleet zonder Nicki Minaj. De hip-hopzangeres is zowat de koningin van de bombastische haardos, met luipaardmotiefjes, fluostreepjes en snoepjeskleurige lokken.

Image and video hosting by TinyPic

Michael Clifford

Ook onder de mannelijke celebs zijn er echte waaghalzen als het op haarkleurtjes aankomt. Zo heeft het haar van Five Seconds of Summer-zanger Michael Clifford al alle kleuren van de regenboog gehad!

Image and video hosting by TinyPic