Lorde, Lady Gaga, Rihanna en Beyoncé kunnen maar beter uitkijken, want Lily Allen komt eraan! In haar nieuwste single Sheezus zegt de zangeres letterlijk "Give me that crown, bitch" waarmee ze de andere dames van de poptroon wil stoten.

In de bijhorende videoclip krijg je Allen als een rapster die zingt over haar menstruatiecyclus alsof Jay Z zelf aan het woord is. "Het maakt me kwaad, echt waar, maar dan denk ik: ik ga ongesteld worden. Ongesteld, we worden allemaal ongesteld."

Verder in het nummer noemt ze de andere popdiva's zelfs bij naam: "Ri-Ri is niet bang van Katy Perry's gebrul, Queen Bey is terug gaan tekenen. Lorde ruikt bloed yeah, ze gaat je afslachten. 't Kind is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken als ze debuteert. We kijken allemaal naar Gaga, LOL haha, die sterft voor haar kunst dus eigenlijk is ze een martelaar."

Even later gaat Lily Allen verder: "Geef jezelf over aan mij. Ik ben je leider, laat me je Sheezus zijn."

Er is geen Sheezus

Hoewel Lily heel strijdvaardig klinkt, zei ze eerder in een interview dat ze de onderlinge strijd belachelijk vindt. "Ik noem ze allemaal bij naam, maar ik denk dat ik amper een diamantje van hun kroon kan stelen. Het nummer gaat vooral over hoe belachelijk het eigenlijk is dat er een Sheezus is."

WIN Q-LIVETICKETS VOOR LILY ALLEN IN NEW YORK

Op donderdag 15 mei stelt Lily Allen in New York haar nieuwe album Sheezus voor in New York en wij hebben één duoticket dat we graag weggeven.

Luister van 28 april tot en met 2 mei naar De Wim O Show, dagelijks vanaf 16u, en maak kans op deze felbegeerde tickets!